C&A Srbija shopping centar Karaburma

Poznati nemački brend u ponudi ima odeću za celu porodicu. U C&A naći ćete, po veoma pristupačnim cenama, najmodernije komade odeće, ali i klasične modele, koji će sigurno oduševiti vašu mamu ili baku.

Tradicijom dugom više od 170 godina C&A garantuje kvalitetne materijale, odličnu izradu i cene koje ne premašuju one u inostranstvu.

C&A pored klasičnog pamuka nudi i bio pamuk. Bio pamuk je organski uzgajan, tako da ne oštećuje životnu okolinu, a rezultat je još lepši i mekši odevni predmet od onog napravljenog od klasičnog pamuka.

U prodavnici C&A možete pronaći 12 robnih marki, koje će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih kupaca, od onih koji prate najnovije trendove, do onih koji stavljaju udobnost ili klasiku na prvo mesto. Za tinejdžere i mlade nezaobilazan je brend “Clockhouse”, a za mlade dame “Yessica”. Od muških brendova na raspolaganju su “Angelo Litrico” – moda za mlade i one koji se tako osećaju.
“Canda” je klasičniji muški i ženski brend koji nudi veliki izbor pantalona, polo majica, kostima i odela.

C&A nudi i veliki izbor dečije odeće. U zavisnosti od uzrasta, u ponudi su tri robne marke i odeća koju će deca obožavati zbog izgleda, a roditelji zbog cene i kvalitete. Tu su nezaobilazne linije sa Disney junacima, kao i Hello Kitty za devojčice. U ponudi je i veliki izbor pidžama, donjeg veša, čarapa.

Web sajt: www.c-a.com
E-mail: rs-internet@canda.com