Mlada muzička zvezda Sara Jovanović, biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 10. decembra, gde će se od 17 do 19 časova, družiti sa fanovima. Popularna Sara Jo deliće autograme, fotografisati se, ali I upoznati svoje obožavaoce sa novinama u muzičkoj  karijeri I još jednom glumačkom iskustvu. Najsrećniji fanovi imaće mogućnost  da osvoje karte za premijeru predstave “Pepeljuga” u kojoj Sara tumači naslovnu ulogu.

Harizmatična, pozitivna I svoja, Sara Jo pleni sjanim glasom od kako se pojavila na našoj muzičkoj sceni.  Talentom, ali i posebnim modnim stilom  privukla je armiju mladih fanova. Svestrana mlada zvezda bila je deo animiranog filma “Kod kuće” I predstave “Crvenkapa”, a trenutno priprema novu ulogu u predstavi “Pepeljuga”.

“Probe su u toku, premijera se bliži, imam pozitivnu tremu, ali I pored toga volim da se sretnem sa svima onima koji  prate ono što radim I kojima se to dopada. Dođite u Shopping centar Karaburma da se zabavimo, bolje upoznamo, pričamo o muzici I mogim drugim lepim stvarima”, rekla je Sara.

Shopping centar Karaburma, u novu godinu ulazi renoviran, modernizovan I osvežen novim sadržajima koji nude radnje kao što su Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit. SCK karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova poput C&A, Roda, DM drogerija, Forma Ideale, Takko, Sport vision, JYSK, Deichmann, kao i mnogi drugi. Svi posetioci imaju na raspolaganju besplatan parking sa kapacitetom za više od 450 vozila.

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo novim izgledom Centra, kao I sadržajima kojima je on obogaćen

“Pristupačne cene I raznovrsnost brendova je ono o čemu smo uvek vodili računa, a sada smo život Centra obogatili I raznim zabavnim sadržajima. Prošlog vikenda nam je u gostima bio jedan od najpopularnijih srpskih youtube-ra, Serbian. U subotu očekujemo odličnu atmosferu  I sa sjajnom Sarom Jo. I to nije sve, do kraja decembra, a u duhu praznika, našim potrošačima spremili smo niz lepih iznenađenja”, rekao je Raičević.

Na poslednjem spratu Shopping centra Karaburma smešten i salon Forma Ideale, koji svakog dana od 9 do 21 čas posetiocima nudi širok izbor pločastog i tapaciranog nameštaja za opremanje doma.