Mana

Mana moda u soping centru Karaburma

Mana je međunarodna kompanija čija je osnovna delatnost maloprodaja odeće za celu porodicu.
Našu ponudu odeće odlikuje kvalitet,savremeni dizajn i vrlo prihvatljive cene.

VIZIJA, MISIJA, CILJEVI

Vizija
Naša vizija u Srbiji je da postanemo ključni dobavljač odeće povoljnijeg cenovnog ranga za celu porodicu.Odeću mora odlikovati dobar kvalitet i moderni dizajn

Misija

Naša misija je da kupcima omogućimo najlakši put do modno i kvalitetno dizajnirane odeće za celu porodicu,po najpovoljnim cenama.

Ciljevi

Najvažniji ciljevi koji podržavaju ostvarenje naše vizije su:
Rast trgovačke delatnosti;
Što kvalitetnije pokriti tržište Srbije maloprodajnom mrežom;
Povećanje tržišnog udela:
Povećanje ugleda među kupcima;
Dizajniranje cenovno povoljnog i kvalitetnog prodajnog programa;
Povećanje prepoznatljivosti robne marke MANA;
Modernizacija i tipizacija prodajne opreme u cilju stvaranja prijatnog okruženja pri kupovini;
Neverovatne cene za celu porodicu sa robnom markom MANA.

Svake godine pripremamo dve glavne sezonske kolekcije: jesen-zima i proleće-leto.
Kolekcije nastaju na osnovu praćenja modnih trendova i poseta vodećim sajmovima mode u svetu, zatim kroz studiozan odabir modernih boja i dizajna i kroz stručan izbor tkanina među kojima je pamuk najzastupljeniji a posebno u dečjoj kolekciji. Glavna ideja pri dizajniranju kolekcije je kreirati odeću koja omogućava različite odevne kombinacije za svaku situacijui različite stilove života svih članova porodice.

Žensku kolekciju odlikuje elegantan i sportski stila a napravljen je i poseban segment sa nešto većim veličinama artikala označenih sa MM, kao i segment kolekcije za buduće majke. Kolekcija za žene upotpunjena je modnim dodacima kao što su marame, šeširi, kape i torbe.

Muška kolekcija je namenjena svima koji žele udoban, prirodan i ležeran izgled. Dečja kolekcija je podeljena u dve grupe – za devojčice i dečake uzrasta od 2 do 8 godina i nešto starije, praktično tinejdžere od 10 do 14 godina. Dostupna je i kolekcija za bebe sa uvek interesantnim printovima od rođenja do uzrasta 2 godine.

Izuzetna pažnja u MANA kolekciji posvećena je donjem vešu, pidžamama i čarapama. U ponudi je izuzetno komofran osnovni program ženskog, muškog i dečjeg donjeg veša. Takođe, asortiman uključuje i igračke.
Kupcima garantujemo kvalitetan sezonski izbor odeće

U cilju zadovoljstva kupaca i uvek raznovrsne ponude MANA je obezbedila blagovremeno snabdevanje adekvatnom količinom odeće i artikala. Redovnim isporukama kupcima je u svakom trenutku u ponudi nešto novo za aktuelnu sezonu.

Razvijena prodajna mreža

Nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže u Srbiji, kao i pronalaženjem kvalitetnih lokacija za buduće radnje. Kupcima želimo što više olakšati put do modno i cenovno dostupnih artikala. Zato je naš cilj da u gotovo svakom većem mestu MANA radnja bude pristuna i bude prvi izbor za kupovinu kvalitetne odeće po najpovoljnijim cenama.

MANA radnje

Trudimo se da kupovina u MANA radnjama kupcima bude zadovoljstvo i ugodan doživljaj.

Osavremenjivanjem prodajnih kapaciteta i brzim predstavljanjem prodajnog programa, kao i razvojem dodatnih vrednosti za naše kupce, želimo potvrditi stvoreni položaj na tržištu među ponuđačima odeće i modnih dodataka.

Trudimo se da naše MANA radnje dizajniramo tako da budu moderne, svelte i pregledne. Prijatnom iskustvu tokom kupovine doprinosi vrhunska usluga i ljubazno osoblje, na koje smo posebno ponosni.