Shopping centar Karaburma u sredu, 1. decembra 2016, otvara nove radnje na radost svih posetilaca! U renoviranom prostoru površine 5.000m2, pored već postojećih, otvorene su prodavnice Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit i Gift Shop Lids dok se narednih dana očekuje otvaranje još novih radnji.

Tako će sada posetioci centra na jednom mestu moći da kupuju igračke za svoje mališane, da nabavljaju knjige najpoznatijih domaćih i stranih autora, kancelarijski materijal, papirnu galanteriju, računare, tv i audio opremu, kućne aparate i tehniku, kao i proizvode kućnog tekstila.

Pomenute radnje su najavile razne popuste na dan otvaranja i tokom vikenda. Akcija u Gigatronu počinje danas, traje do 10.12. i važi isključivo na prodavnicu u Shopping centru Karaburma, na adresi Mirijevski bulevar 18b. Knjižara Vulkan nudi specijalan popust od 20 odsto na celokupan asortiman, dok će Trefolino potvrditi svoj slogan “Ime za dobru zabavu”.

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo novim izgledom Centra i kaže da je osnovni cilj bio da porodica na jednom mestu pronađe sve što je potrebno.

-Pod sloganom “Nova godina – nova priča” Shopping centar Karaburma ulazi u 2017. godinu znatno moderniji, lepši i opremljeniji različitim sadržajima. Kada je Centar otvoren 2013. godine ideja je bila da našim potrošačima ponudimo što više brendova po pristupačnim cenama. Ostali smo i dalje na tom kursu, samo smo sada proširili ponudu i osvežili prostor od 5.000m2. U novom ruhu, spremni smo da dočekamo sve naše posetioce i da im obezbedimo povoljnu i raznoliku kupovinu – rekao je Raičević.

Tokom celog decembra, a u duhu novogodišnjh praznika, u centru će biti organizovana dešavanja namenjena zabavi cele porodice, poput druženja sa poznatim ličnostima i radionica za decu. Najmlađi posetioci centra će se već 3. decembra družiti sa čuvenim gejmerom i jutjuberom Bogdanom Lalovićem, poznatijim kao Serbian Games BL, koji će se od 17 do 19 časova družiti sa posetiocima šoping centra, ali i odmeriti veštine u igranju PES igrice.

radnja