Novinarka i književnica, Vesna Dedić biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 24. decembra, gde će se od 17 do 19 časova družiti sa čitateljkama i potpisivati svoj poslednji roman “Ničija”. Istovremeno, najmlađe posetioce centra očekuje Deda Mraz, face painting i kreativna radionica na kojoj će uz pomoć animatora praviti novogodišnje ukrase. Knjižare Vulkan, Forma ideale, Trefolino i Takko Fashion International pobrinuli su se za poklone koje će Deda Mraz tokom dvočasovnog druženja podeliti mališanima.

Popularna novinarka će sa prisutnim damama pričati o kultnoj emisiji “Balkanskom ulicom” koju vodi već 15 godina, o tome da li više voli posao novinara ili pisca, o junakinjama svojih knjiga i novom bestseleru “Ničija” koji će 25 posetilaca dobiti na poklon od Shopping centra Karaburma.

Roman “Ničija” je putokaz čitateljkama kako da nauče da budu svoje, ni nečije, ni ničije, ni svačije, već samo svoje. Roman o praštanju i veri da te onaj koji ume da voli uvek negde čeka. To je takođe I priča o greškama koje pravimo usled straha od samoće, a upravo je ovo ono doba godine kada razmišljamo šta bi trebalo promeniti na sebi da nam bude bolje. Zato se kao i uvek radujem susretu sa svojim čitateljkama“, rekla je Vesna Dedić.

Subota će od 17 do 19 časova biti rezervisana i za mališane koji će na kreativnoj radionici uz najlepše praznične pesme praviti ukrase i čestitke. Za dobro raspoloženje pobrinuće se Deda Mraz koji je pripremio poklone za najmlađe posetioce centra, a tu su i junakinje bajke “Frozen” Ana i Elsa.

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo sve većim brojem posetilaca u SCK.

Shopping centar Karaburma u sjajnom ritmu završava ovu godinu i tako ćemo da nastavimo i u sledećoj. Naš prioritet su pristupačne cene i raznovrsnost brendova, kao i pružanje novih sadržaja našim posetiocima. Decembar je mesec u kojem smo otvorili vrata renoviranog i modernijeg centra, u kojem smo novim prodavnicama i održavanjem raznih aktivacija privukli brojne nove posetioce. Nastavljamo sa ovom lepom pričom i u 2017. “, rekao je Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma.