tckaraburma_sara_jo_web_9

Mlada muzička zvezda Sara Jovanović, bila je gost Shopping centra Karaburma gde se u subotu družila sa fanovima. Popularna Sara Jo napravila je pauzu između proba predstave “Pepeljuga” i u sjajnoj atmosferi, delila autograme, strpljivo se fotografisala, ali i upoznala svoje obožavaoce sa novinama u muzičkoj  karijeri i još jednom glumačkom iskustvu. Dva najsrećnija fana osvojila su karte za premijeru predstave “Pepeljuga” u kojoj Sara tumači naslovnu ulogu.

Harizmatična, pozitivna i svoja, Sara Jo pleni sjanim glasom od kako se pojavila na našoj muzičkoj sceni.  Talentom, ali i posebnim modnim stilom  privukla je armiju mladih fanova. Svestrana mlada zvezda bila je deo animiranog filma “Kod kuće” i predstave “Crvenkapa”, a trenutno priprema novu ulogu u predstavi “Pepeljuga”.

“Ja sam još od Prvog glasa Srbije priželjkivala mjuzikl. Gajim ogromno poštovanje prema svim ljudima koji su deo mjuzikla jer to je najteža grana umetnost. Tu se spajaju gluma, ples i pevanje i ja bih zaista volela da radim na sebi u tom smislu. Odrasla sam uz mjuzikle iz Pozorišta sa Terazija i sada mi je neverovatno što radim sa Milanom Gromilićem kojeg sam toliko godina gledala u pozorištu. Sve je to ogromno zadovoljstvo, ali i pored toga ja volim da nađem vremena za ovako lepa druženja sa mojom publikom, kao ovo koje je organizovao Shopping centar Karaburma”, rekla je Sara.

Mlada zvezda poželela je svima mnogo zdravlja i lepih trenutaka u 2017. godini, a svojim fanovima obećala je album prvenac.

“Zaista ću se potruditi da odmah posle nove godine uđem u studio i počnem ozbiljno da pravim selekciju pesama za album prvenac. Čekala sam 4 godine da skupim ekipu koja će biti sjajna u tome, u smislu da me razume i prenese ono što ja želim od aranžmana i teksta. Tako da se iskreno nadam da će 2017. godina biti godina stvaranja muzike”, dodala je Sara Jo.

Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma najavio je još interesantnih sadržaja do kraja godine.

“Sara nam je donela sjajnu energiju i mi nastavljamo u tom tempu. Izuzetno nam je važna interakcija sa našim posetiocima, a ovakva druženja upravo to donose. Tako da već sada mogu da najavim još lepih pretprazničnih akcija, kao i Vesnu Dedić, koja će biti naš gost 24. decembra”, rekao je Raičević.