Shopping centar Karaburma sinoć je bio centar sjajne praznične atmosfere i vesele dečije graje. Novinarka i književnica Vesna Dedić družila se sa posetiocima  koji su u redovima čekali svoj besplatni primerak knjige “Ničija” i autogram, dok su mališani uživali na kreativnoj radionici na kojoj su uz pomoć animatora pravili novogodišnje čestitke i ukrase. Ulepšavanje uz pomoć face painting je bio neizostavan detalj, a Deda Mraz je upotpunio sjajno veče i dečiju radost.  Zahvaljujući knjižarama Vulkan i kompanijama Forma Ideale, Trefolino i Takko Fashion International deca su dobila i novogodišnje poklone.

Vesnino sjajno raspoloženje sinoć je bilo upotpunjeno velikim brojem čitateljki koje su došle na druženje, ali i njenom rođendanskom proslavom.

Ja sam zaista uživala. Izuzetno mi znači interakcija sa mojim čitateljkama i zato su mi ovakva druženja dragocena. Praznična atmosfera je dala svoju notu ovoj večeri, a ja vam svima želim da budete svoji i uvek srećni,” dodala je Vesna.

Bilo je ovo divno predpraznično veče. Volimo kada vidimo naše posetioce zadovoljne i siguran sam da ćemo i u 2017. nastaviti u istom tempu. U ime centra poželeo bih svima srećne praznike i ispunjenje želja u novoj godini, a mi ćemo se pobrinuti da se kod nas uvek osećate prijatno i zadovoljno”, rekao je Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma.

Deca su u subotu imala svoje veče u Shopping centru Karaburma. Ulepšavali su se face paintingom, zabavljali su ih Spidermen i junakinje bajke “Frozen” Ana i Elsa, u kreativnoj radionici su pravili ukrase i čestitke, a vrhunac zabave je ipak pripremio Deda Mraz sa punim džakom poklona.