trefolino-png-crna

Kompanija Trefline posluje od 2003. godine i jedan je od lidera u uvozu i distribuciji kvalitetnih igračaka. U veleprodajnom prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i knjiga.

Počeli smo kao veleprodaja a danas Trefline ima razvijenu sopstvenu maloprodajnu mrežu Trefolino. Do sada je otvoreno 15 maloprodajnih objekata i to u najvećim gradovima u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu i Leskovcu, a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže.

U Trefolino prodajnim objektima posebna pažnja usmerena je na detalje koji čine da kupovina bude što ugodnija. Nudimo veliki izbor igračaka, školskog pribora, bebi opreme, dečje garderobe…

Zastupamo kompanije poput: Mondo, Maisto,Play Go, Cobi, Quercetti, Trefl, Multiprint, Playgo, 4M, Eastcolight, Keenway,Toy Major, Winner Toys, Fun Time, New Ray, Hanzawa, Intex, Teddy toy, Aurora, Faro i mnoge druge.

Trefolino svake godine svojim kupcima predstavlja najnovije svetske hitove iz industrije dečijih igračaka. Naš poslovni cilj je da inspirišemo naše najmlađe raznolikim asortimanom i time doprinesemo njihovom pravilnom rastu, razvoju, kreativnosti i maštovitosti.

Cilj nam je da opravdamo ukazano poverenje i da zajedno sa decom i mi rastemo.

Trefolino, Ime za dobru zabavu.